2016. június 25., szombat

Roland TD6V (Roland TD6) dobagy - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Eladóvá vált egy Roland TD6V dobagy. 64 polifonikus, 1024 kiemelten jó dob-ütős hang, 262 kísérőhangszín zongorától zajokig. Kávaérzékelős, hi-hat controllal együtt 12 pad-csatornás (ebből négy egy-egy - tehát két - látható bemenetet jelent, amely viszont bal-jobbra elosztható). Sokféle érzékenység beállítható, ma is korrekt hangok keverhetők ki, a beépített téreffektek is jól használhatóak. Az eredeti felfogatásával adom, a négy csavar is megvan. : )
6 partos szekvenszer, dalrögzítési lehetőség. A kísérőautomatika tanuláshoz, gyakorláshoz is jó (komplett songok, loopok és basicpatternek.
Egy kényelmi hiányossága van: a kijelző belső tápkábele valószínűleg elgyöngült: néhány megvilágító led néha villog és elalszik, játéktól függetlenül. Elektromos zajt nem okoz, a hangot nem befolyásolja, a kijelző is jól látható ettől még, de tény, hogy történik ilyen néha... Más kontakthiba nem jelentkezett soha. Nagyon keveset volt mozgatva, közepesen sokat használtam, koszt, extrém körülményeket nem látott.
Midiről, számítógépről, billentyűzetről is használható a gép. A jó minőségű padokat pedig meghálálja.

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2016-07-02 21:50 . Roland TD6V (Roland TD6) dobagy - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése