2016. június 30., csütörtök

2016 ÚJ!! Adidas SUPERSTAR ORIGINAL Akcióóóó 36-46 - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


2016-os ÚJ Adidas SUPERSTAR ORIGINAL és Stan Smith
női és férfi modellek HATALMAS választékban!!
36-tól 46-os méretig!
 A képeken látható színekben!!!!!
Szállítási idő kb. 2-5 hét, külföldről!
A cipők dobozuk nélkül érkeznek!!!!!
Mérettáblázat:
Termékbemutató:
Fizetési és szállítási feltételek:
A termék árát előre utalással lehet fizetni, mihez az adatokat vásárlás után azonnal megkapod email-ben a Vaterától!!
A termék utánvéttel NEM vásárolható meg!!
A csomag regisztrált küldeményként érkezik külföldről egyenesen a vásárló címére, így regisztrációs számmal rendelkezik, amivel nyomon követhető, nem fog elveszni! Ezt a ragszámot részedre is megküldöm, amennyiben igényt tartasz rá utalást követő 5-8 napon belül, így Te is követheted saját csomagod: )
Viszont a postázási időt befolyásolni nem tudom, lehet 2 hét, de akár 1, 5 hónap is. (tapasztalatok szerint leggyakoribb a 2 és 4 hét közötti érkezési idő)
60+10 napos PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
minden ÚJ termékemre!!!
Vagyis amennyiben nem érkezik meg hozzád a rendelt termék 60 napon belül, 10 nap áll rendelkezésemre, hogy a teljes kifizetett összeget visszatérítsem részedre!
Ha bármi gond van a cipővel, azt átvétletől számított 48 órán belül jelezd felém légyszives email-ben vagy telefonon!!!
Méret cserére vonatkozó FONTOS információ lentebb olvasható!!!
Általános szerződési feltételek:
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő vesz részt. A hirdető termék me grendelésében kizárólag közvetítő sze! repet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő minőségben van jelen, ezért cserét illetve pénzt visszafizetni kizárólag a forgalmazón keresztül, hirdető közvetítésével van lehetőség. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig s zolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevőnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
        Garanciális igények teljes körű közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termék re való licitálással, megrendelésével vagy megv! ásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2016-07-21 10:51 . 2016 ÚJ!! Adidas SUPERSTAR ORIGINAL Akcióóóó 36-46 - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése