2016. június 26., vasárnap

Olcsó szállás a Bükkben 6 éjszakára - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

         Az üdülő 5 fő részére van minden igényt kielégítően berendezve.      Az üdülőben az alábbiak találhatóak: TV, videó, DVD lejátszó, rádió, hűtő, mikrohullámú sütő, teafőző, bogrács, kerti bútor, hintaágy, napernyő, stb. Az üdülő a Bükki Nemzeti Park mellett, 100 méterre található, így a túrázási lehetőség adott, míg strandolni a személygépkocsival 5 percre, gyalog 3/4 órányi sétával megközelíthető bogácsi fürdőben lehet.
Az üdülő környékén rengeteg látnivaló van melyek közül minden korosztály, megtalálja az igényeinek megfelelőt. Csak néhányat említve: Cserép vár, Odor vár, barlanglakásos tájház, Noszvaj (De la Motte kastély, Síkfőkút, barlanglakások), strandok, Mezőkövesd, Eger, Sirok, Bélapátfalva, Szilvásvárad, stb..
         Az árban az alábbiak szerepelnek: Üdülőhasználat, ágynemű, törlőkendő, asztalterí tő, WC papír, mosogatószer, tűzifa a borácsoláshoz és szalonnasütéshez.
 Szállásfoglalás (leütés) után üdülési jegyet küldünk, melyen térkép szerepel az üdülő megjelölésével, valamint a faluban lakó gondnoknő címével és elérhetőségével. A váltási nap szombat.
        Leütés előtt az üdülés időpontját egyeztessük mivel már vannak foglalt időpontok!
 Mindenkinek jó pihenést kívánunk!
     Üdvözlettel: jozsefm

Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-17 17:12 . Olcsó szállás a Bükkben 6 éjszakára - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése