2020. december 29., kedd

Tupperware Tisztavíz kancsó 2 L AKCIÓS! - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Tuperware Tisztavíz kancsó 2 literes
Víztisztító a Tupperwarétól!
Nem fogyaszt áramot, nem kell átalakítani hozzá a mosogatót és a csapot, teljesen ÖKO, ahogy azt már megszokhattuk és Tupperware minőség!
Felejtsd el kartonszámra venni az ásványvizet! Miért tennéd? Itt a Tisztavíz Kancsó! És Öko, mert nem termelsz vele szemetet (palackok).
Ioncserélt gyantával és aktív szénnel ellátott szűrőgranulátum való bele, mely megszűri a víz káros anyagait, csökkenti a csapvíz klór, és nehézfém tartalmát, és a vízkövet is kiszűrió, és tisztább, jobb ízű, egészséges ivóvízet eredményez.
Szűrd át minden nap ezen a csapvizet és fogyaszd ne csak ivóvízként, hanem kávéba, teába, érezni fogod a különbséget!
Aromakosárka is tartozik hozzá, melyet a betét aljára tudsz pattintani, és ebbe citrom-, narancskarikát vagy mentalevelet, citromfüvet téve ízesítheted az italodat.
Ezentúl nem kell cipelni a flakonos vizet, nem terheljük a természetet a pet-palack hegyekkel.
A szűrő granulátumot,  havonta, vagy 150 l víz szűrése után cserélni kell.
Víztiszta kancsó
Egy nagyon praktikus terméket ajánlunk kedvező áron, a Tisztavíz Kancsót.
Védjük környezetünket, ne termeljünk több veszélyes hulladékot, eldobható, egyszer használatos műanyagpalackok formájában! Őrizzük meg, és élvezzük természetes vizeink, forrásaink ízét, vízháztartását!
Az ivóvíz a szomjoltás mellett testünk számos létfontosságú funkciójához szükséges, legyen az akár emésztésnél a salakanyagok eltávolítása, testünk hőmérsékletének szabályozása vagy a sima feszes bőr megőrzése. Az ajánlott napi folyadék bevitel számos tényezőtől (testsúly, magasság) függ, de a minimális mennyiség, amire mindenkinek szüksége van, az a napi 2 liter! Ne cipeljük haza a műanyag palackokat, szűrjük meg a csapi vizet és vigyük magunkkal az Öko Palackokban.
A Kancsó teljes térfogata 2, 1 L és a Betöltőgarat behelyezése után 1, 8 L víz befogadására alkalmas.
A Betöltőgaratot fedél, a kiöntő nyílást kupak borítja. A Szűrőbetét két részből áll: granulátum tartóból és fedélből. A granulátum tartót műanyag rács veszi körül, amely megakadályozza, hogy a granulátum a szűrőbetétből kijutva a vízszűrő kancsóba kerüljön.
A fedél külső részén egy dátumjelző tárcsa található. A tárcsán emlékeztetőként beállítható a hónap, a hét, amikor a granulátumot cserélni kell. (A granulátumot legalább 4 hetente vagy 150 L víz átszűrése után cserélni kell). Ízesítőkosár, amelyet a betöltő garat aljára lehet rögzíteni. Citrom karikát vagy menta levelet helyezve a kosárba lehet ízesíteni a vizet. Garat lezáró kupak. Amikor használaton kívül van a kancsó, akkor a granulátum kiszáradásának elkerülésére ezzel a kupakkal kell lezárni a garatot. Szűrő Granulátum, amely aktív szenet és ioncserélő gyantát tartalmaz. Ez által csökkenti a víz keménységét, valamint megtisztítja a vizet a kellemetlen szagoktól és egyéb káros összetevőktől mint pl.: klór. Mérsékli a csapvíz nehéz fémtartalmát (ólom, higany, kadium, alumínium és réz).
A Tisztavíz Kancsóban a napi maximálisan átszűrhető vízmennyiség 7. 5 liter. (Ennek az az oka, hogy az ioncserélő gyantának időre van szüksége ahhoz, hogy az aktív összetevők a felületre jussanak).
A maximálisan átszűrhető vízmennyiség egy granulátum töltettel 150 liter (a csapvíz összetételétől függően).
A granulátum töltet maximális használati ideje: 4 hét.
Budapesten személyesen átvehető.

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 09:45 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése