2020. december 26., szombat

ESZTERGOM (képeslap) 080 - Jelenlegi ára: 1 Ft

ESZTERGOM  -  képeslap
Fizetési feltételek:
A fizetés lehetséges készpénzzel,  banki átutalással. Bankszámlára történő közvetlen befizetést a járulékos költséges miatt nem tudunk elfogadni, és postán számlára befizetett utalást sem.  
Minden postai úton lebonyolított adásvétel vásárlója a nevére és postázási címére kiállított számlát kap. Az ettől esetlegesen eltérő számlázási címet kérjük előre jelezni.
LEGKÉSŐBB A 20. NAPON ÉRTÉKELÉST KÉSZÍTEK!!!
Nem vagyok hajlandó több jutalékot fizetni olyanok után, akik 3 hét alatt képtelenek rendezni az átutalást, vagy a kifizetést!
Szállítási feltételek:
A megnyert darabok alapesetben a vevő postán kapja meg; mely a Magyar Posta díjszabása alapján történik. A második esetben személyesen vehetők át a tételek Mezőberényben. Kérjük érdeklődjön emailben a pontos postaköltségről.
SIMA LEVÉLBEN CSAK A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE ÉS AZ ELŐRE LEADOTT POZÍTÍV ÉRTÉKELÉSÉRE KÜLDJÜK EL A TÉTELT, EZT KÉREM A LICITÁLÁS ELŐTT FIGYELEMBE VENNI!!!
Email és vásárlási információk :
Kérem emailben kommunikáljunk, így pontosabb, visszakövethető és sajnos fejből nekünk sem megy minden...
Termékekre vonatkozó általános információk / garancia:
Meghirdetett aukcióink esetében mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban.  Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs, lévén hogy használt termékekről van szó és ezek aukción kerülnek értékesítésre. Ha a vásárlással bármi problémája merülne fel, azt kérem email-ben jelezze igyekszünk mindig rugalmasan hozzáállni a dolgokhoz.
LICITET NEM TÖRLÖK.
KÉREM NÉZZE MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 11:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése