2018. november 26., hétfő

JBL ENDURANCE DIVE Vízálló bluetooth fülhallgató mp3 lejátszóval - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az úszás unalmasságának csökkentése miatt vettem, rá kellet jönnöm rajtam ez sem segít. 3x használtam, nekem kicsit túl bonyolított a használta és nem mindegyik mp3-at szereti ezért megvállnék tőle.
Személyes átvétel is lehetséges: Budapest, Nagymaros, Vác
Leírás:  
8 órányi vezeték nélküli zenelejátszás - Speed Charge gyorstöltés 
A Bluetooth vezeték nélküli technológia lehetővé teszi, hogy magas minőségű zeneszámokat hallgass, mindezt anélkül, hogy edzés közben a vezetékkel kéne bajlódnod. A Speed Charge funkciónak hála, mindössze 10 perc töltéssel, akár 1 órányi zenehallgatásra elegendő energiával töltheted fel a fülhallgatót.  
Beépített MP3 lejátszó 
A beépített 1 GB-os memóriájáank köszönhetően könnyedén tárolhatsz akár 200 zeneszámot is a készüléken. Így nincs szükséged külön zenelejátszó eszközre, vagyis még szabadabban sportolhatsz.  
PowerHook™  
A fülhallgatót úgy tervezték, hogy még edzés közben is stabilan a füleden maradjon. A fülhallgató automatikusan ki-/bekapcsol, amikor fel-vagy leveszed.  
Nem okoz fájdalmat a viselése - Sosem esik ki 
A TwistLock™ és a FlexSoft™ technológiáknak köszönhetően a fülhallgató könnyű súlyú és ergonomikus kialakítású. Így a fülhallgató kényelmes viseletet és stabilitást biztosít, függetlenül attól, hogy milyen testmozgást végzel.  
Vízálló 
IPX7 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, így bármilyen időjárási viszony mellett használhatod. Tartós és strapabíró, kiállja az időjárás viszontagságait.  
Érintésvezérelt 
Könnyedén kezelheted vele zenelejátszódat és fogadhatod bejövő hívásaidat. Egyetlen érintéssel, egyszerűen megállíthatod a zene lejátszását.  

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-10 14:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése