2018. november 29., csütörtök

Barack jáde hasáb, marokkőnek, ezotéria, lakásdísz - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

NARANCS (barackvirág szíbű) JÁDE HASÁB, VÉGÉN HATSZÖGŰ PIRAMIS ALAK.
marokkőnek, lakásdísznek, ezotériához.
Súlya: 58, 87 gramm.
Méretei: hossza 76 mm, laptávjai fent: 19/18, 5/17 mm, laptávjai lent: 19, 4/23, 5/22 mm.
A képek részben természetes, részben mesterséges fénynél készültek.
Képek szerinti forma és színvilág. Narancssárga és sárga színű.
A jáde hatásai a fáma szerint:
Jellegzetességei:  a jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távoltarja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot.
Pszichológiailag: a jade stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét. Növeli az önállóságot.
Mentálisan: megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkall, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat, így azonnal hozzáfoghatunk az elvégzésükhöz.
Érzelmileg: a jade az álom köve. A homlokunkra helyezve jó meglátásokat sugalló álmokat hoz. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, s elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.
Spirituálisan: a jade tisztító kő, támogatja a szervezet szűrő és kiválasztó feladatot ellátó szerveinek a működését. Különösen a vesék számára hasznos. A jadeitnek és a nefritnek ugyanazok a gyógyító tulajdonságai, ám az egyes szinteknek egyedi sajátosságaik vannak.
Gyógyhatása: jótékony a vesékre és a mellékvesére, eltávolítja a méreganyagokat: újjászervezi a sejteket, gyógyítja a műtéti összevarrt sebeket. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. Egyensúlyban tartja a testfolyadékokat, a víz– só/sav– lúg arányát.
Jade típusai színek alapján:
Naracssárga jade:  energiával tölt fel; és finoman ösztönöz. Örömet ad, és arra tanít, hogy mindannyian szoros kapcsolatban állunk egymással.
Sárga jade:  energiával tölt fel és ösztönöz, de van benne lágyság is; örömöt és boldogságot hoz. Arra tanít, hogy mindannyian szoros kapcsolatban állunk egymással.


Jelenlegi ára: 5 200 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 21:51 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése