2018. április 24., kedd

Valera Swiss Metal Master hajszárító - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció tárgya egy Valera Swiss Metal Master hajszárító
Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.
A turmalin egy egyedülálló elektromos tulajdonságokkal bíró ásványi anyag. Az ionos turmalin technológiával rendelkező Valera készülékek turmalinnal bevont elemei magas hőmérséklet hatására, elektrosztatikusan feltöltődnek és (természetes módon) ionokat bocsátanak ki magukból. Az ion generátoros és turmalinos készülékek 50%-al több ion kibocsájtásra képesek.
Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.
A professzionális univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (70m3/óra) és szuper gyors légáramlás előállítására képes. A hosszú élettartamú univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható élettartama kb. 2000 óra. Súlya 750 gr. A személyes vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 éves Valera jótállás vonatkozik.
    Teljesítmény: 2000W
    Teljesítményfokozatok száma: 3
    Sebesség fokozatok száma: 2
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1000 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!
Bolti ára kb. 27. 900 Ft


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-30 14:33 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése