2018. április 26., csütörtök

DENON DJ PULT DN 2500F MKIII 2 CD FIÓKOS KÉSZÜLÉK ELADÓ - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

DENON DN 2500F MKIII  DJ PULT 2 CD FIÓKOS KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSE MINT ÚJKORÁBAN! LÁSD VIDEÓN KÉPEIMEN!  
A RETTENETESEN KARCOS LEMEZT IS SIMÁN LEJÁTSZA MINDKÉT FELE!
KÉZIKÖNYVE AZ ITT RE KATTINTVA LETŐLTHET-KINYOMTATHATÓ! ENNYIÉRT ILYET NEM KAPNI!
Specifications. Disc format CD 2 disc multi play. Digital converter 18 bit, 8 x oversampling. Frequency response 20Hz to 20kHz. Dynamic range 98dB. Signal to Noise Ratio 98dB. Channel separation 96dB. ENGINE MKIII Total harmonic distortion 0. 006%. Line output 2V. Dimensions 482 x 88 x
252mm. Weight 6kg
LÁSD VIDEOMÓN KÉPEIMEN ÁLLAPOTÁT-MŰKÖDÉSÉT!
ITT NEM ÉRHET CSALÓDÁS! MEGBÍZHATÓ HELYRŐL VÁSÁROLSZ! PROFI ELADÓTÓL-TÖBB MINT 1000-ELADÁS ELÉGEDETT VÁSÁRLOKTÓL KAPOTT POZITÍV ÉRTÉKELÉSEK!!!  
 Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Profi eladótól megbízható helyről vásárol! Tekintse meg értékelésem több ezer eladás után! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Viszont alaposan becsomagolva küldőm!  

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2018-05-16 18:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése