2021. június 27., vasárnap

Larvikit fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 50 Ft


8 mm-es larvikit
A larvikit a mágia és a metafizika köve. Segíti a lélek utazását a különböző síkokon, dimenziókon, valamit a sámáni alvilágban. Serkenti a metafizikai képességeket, elősegíti a látomások átélését. Belelát a helyzetek és emberek felszíne mögé, segíti az előző életekbe való visszatekintést. Összeköt a felsőbb énünkkel, egyben földel is, megőrzi a test és lélek harmóniáját, különösen a látomások során. Kioltja a bűbájt és elűzi a negatív energiákat.
Támogat, ha kapcsolatba lépnénk a természet minden formájával, földelemetál- és vízelementál szellemeket rejt. Szoros kapcsolat fűzi a vízhez, különösen az esőhöz és a viharhoz. Időjárás mágiához használható.
Ahogy a víz elmossa az akadályokat, úgy segíti azoknak a feloldását életünkben. Támogat a gyors megoldásban, segíti az alkalmazkodást, az érzelmi gyógyulást, feloldja a rendellenességek okait.
Megmutatja a megfelelő időzítés és a természetes ciklusokra való ráhangolódás értékét. Segíti elménk munkáját, az új ismeretek befogadását és friss idegpályákat hozhat létre az agyban.
A fizikai testet fiatalsággal és életerővel tölti el. Méregteleníti a szöveteket, sejteket és nyirkokat, elmondások szerint csökkenti a vérnyomást. Az idegrendszer megnyugtatására és stabilizálására is használják.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 3.
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 15:42 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése