2020. november 27., péntek

Pavel Bure zsebóra - Az Orosz cár címerével - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre minden hétköznap 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható zsebóra különlegesség. Egyik különlegessége a provinienciája. Az egyik legizgalmasabb magyar gyűjteményből származik, aholis az órákat az LBS a La Boutique Swiss egyik korábbi vezetője tartott karban, szervizelt, tisztított és ellenőrzött, ő volt a gyűjtemény kurátora. Ő felügyelte az óragyűjtemény minden darabjának minőségét, a gyűjteménybe való bekerüléstől kezdve, ez pl. abban nyilvánult meg, hogy csak olyan darab kerülhetett a gyűjteménybe aminek minden alkatrésze eredeti, ill. alkalmas a szerkezet a tulajdonosának nagy pontosságra törő igényét kielégíteni, ami gondolhatjuk milyen kritérium rendszer teljesítését követelte meg az eladóktól! Az órák beszerzése, rendbetétele a 1990-es évek végére, 2000-es évek elejére tehető. De lássuk akkor az ominózus darabot:  
Paul Buhré svájci órásmester, miután elnyerte a cár bizalmát Szentpétervárra költözött, mint cári óra beszállító. Pavel Bure jelzéssel nagyon kevés óra készült és egyben maradt fent az utókornak. Ez most egy a cár számára készült darabok egyike. 1900 körüli. Acél tokozat, jelzett tok és számlap. Szerkezete valószínűleg a Longines-től származik Nagyon jó állapotban
Mérete: 56 mm. korona nélkül
Súlya: 140 gr.
Kérem az árakat a minőség keresztmetszete mellett avval is összevetni, hogy az órákat nem egy metrómegállóban két szerelvény érkezése között, egy sötét kapualjban, vagy egy használtcikkpiac parkolójában kell átvenni, hanem nyugodt körülmények között egy régiségboltba, ülve, nagyítóval kényelmesen, fizetés előtt gondosan átnézheti, ahol vásárlását követően nyugtát, számlát állítunk ki.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Jelenlegi ára: 180 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-27 08:35 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése