2020. október 30., péntek

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! 43-as Rollerblade Aero 75 TFS aluvázas egysoros görkorcsolya - Jelenlegi ára: 25 500 Ft


Licit tárgya: görkorcsolya
Inkább új, mint újszerű!!!!
Féláron!!!  új akciós ára 159, 99 Euro volt!!! Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Rollerblade Aero 75 TFS típusú görkorcsolya, 43-as méretű (belső talphossza 280 mm).
Ausztriában vásároltam a fiamnak (és magamnak is egyet), hogy majd együtt korizunk, de nem került rá sor. Legalább is együtt. És már nem is fog. A barátnőjével elmentek egyszer-kétszer, de hamar megunták. Szinte új állapotban van. Kinőtte, és már el is költözött itthonról. Új ára 159. 99 Euro volt.
Csatos és TFS gyorsfűzős rendszerű. A Pull Up feliratú húzójával ráfeszítjük a lábunkra, a zöld karikában látható gomb megnyomásával lazíthatjuk (8. kép). Nagyom kényelmes, jól fixálja a bokát. Lehet külön kapni ilyen rendszerű fűzőt már meglévő korcsolyára is, 30-40 Euro környékén van az ára: KATT IDE!
A görgői 78x24!!! mm-esek, mikrocsapágyazásúak!!! Hozzá Shockeraser+ rendszerű rezgéscsillapítás.
A Progressive Fit System cég gyártotta a cipőbelsőt. Az világon az egyik legjobb, kényelmet, szellőzést (Air-Vent System), tartósságot biztosít kompromisszumok nélkül.
Az enyém is eladó, egy vadonatúj Fila Matrix84-es. Az összes hirdetésem közt az is megtalálható. Az utolsó képeken ez látható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt kedvezményesen odaadom!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 25 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-30 23:40 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése