2020. április 28., kedd

Mobil csomag (6 db nyomógombos mobil + 12 db töltő) – működőképesek, csakis egyben! - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó 6 db hagyományos (többségében Nokia) mobiltelefon, valamint 12 db (többségében Nokia) töltő, és csakis együttesen (csomagban / pakkban) vihető!
A 6 db mobiltelefon mindegyike hagyományos nyomógombos készülék, 5 db mobilban kamera is van (általában 3 MP-es), valamennyi mobil működőképes (bekapcsolható, a menüben állítható stb., de persze előfordulhatnak kisebb hibák is), többsége (vagy mindegyik? ) csak a Telenor hálózatában használható, tehát nem függetlenek.
A telefonok céges selejtezésből származnak, külsőre már eléggé leharcoltak, de működnek.
A mobiltelefonok akkumulátorai változóan elhasználtak, viszont mindegyik telefon tölthető.
Majdnem valamennyi mobiltelefonhoz párosítható egy-egy hozzáillő hálózati töltő. A Telenor márkájú mobilhoz viszont nem illeszkedik egyik töltő sem, az már csak az újabb típusú USB-s töltőkkel kompatibilis. Az egyik töltőnek sajnos hiányzik a csatlakozódugója, a többi viszont működik.
 
A csomag vélhetően valamivel nehezebb, mint 2 kg.
Csere vagy beszámítás NEM érdekel, csakis KP!
Garancia, visszavásárlás NINCS!
 
Megjegyzés: Az első érvényes licit beérkezését követően – kérésre - zárhatom az aukciót, amely 24 óra múlva jár le!
 
Postai csomagküldés esetén kellő gondossággal járok el, de ez esetben nincs garancia a teljesen megbízható, működőképes állapotra (a postai utaztatás alatt akármi is történhet vele)! Ezért lehetőleg MPL Üzleti csomagban (vagy MPL Vatera futárral), esetleg törékeny jelöléssel küldöm a terméket, de leginkább a személyes átvételt részesítem előnyben, ez esetben megtekintésre, kipróbálásra is van lehetőség (vagyis személyes átvételnél megtekintési/kipróbálási garanciát vállalok)!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-28 17:41 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése