2020. február 23., vasárnap

Daisy (Rogers) Power Line Model 717 légpisztoly. - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az amerikai ROGERS cég produktuma.
Huzagolt csövű, "PCA" pneumatikus (egyszeri felhúzású) rendszerű, 4, 5 mm kaliberű, egylövetű légpisztoly.
Súlya 1, 28 Kg. Csőhossz 14, 9 cm. Gyártva 1981 - 1996. Cső huzagolás 12 hornyos.
10 m-es pontlövészetre kiváló, akár lyukat is lő a lyukba. 20 m-es konzervdoboz lövészeten is megállja a helyét, de ennél nagyobb távot nem érdemes erőltetni.  Markolata kellemes fogású, (kicsi kezűek is könnyedén elérik a kezelő szerveket, ) sütése finom. A teljes tokozás spiáter, beleértve a felhúzó kart is.  Műanyag az elsütő billentyű, az irányzék nézőke része, a biztosító gomb, a töltőrúd, valamint a markolat két oldali burkolata.
A léghenger és a cső valamilyen bronz ötvözetből készülhetett. Mágnes nem sok mindent fog rajta, maximum a csavarokat és a benne
található rugókat, tengelyeket. Meglehetősen egyszerű szerkezet, így a meghibásodás lehetősége is talán kevesebb. Irányzékának nézőkéje műanyag, de függőleges és vízszintes irányban is finoman állítható.
Töltését a töltőrúd hátrahúzásával kezdjük, különben nem záródik a szelep és kifújja a sűrítésre beszívott levegőt.
Ezt követően vagy betöltjük a lövedéket a csőfarba, vagy nem. Ha igen, akkor a töltőrudat visszatoljuk és lehajtjuk az alap állásába.
A felhúzókart koppanásig előrehajtjuk, majd visszazárjuk. A visszazárás előtti pár centi távolságban már meglehetősen nagy erőkifejtés szükséges a tovább nyomásához, ezért vigyázzunk, hogy az ujjaink ne maradjanak alatta mikor visszatér az alap állásába, mert utána jajgatva szemlélhetjük lila körmeinket. Az elsütő billentyű felett-előtt fellelhető biztosító gomb, jobbról balra történő átnyomása után célra tartunk és tüzelhetünk.
Nagyon szép, karbantartott gyűjteményi állapotban.
Átvétel személyesen vagy előre utalás után ajánlott levélként küldve. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 1800. - Ft.
Kérdésre szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postaköltség csak ennek a terméknek az elküldésére vonatkozik!

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-07 18:53 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése