2020. január 28., kedd

Klups NEL Szív komód - fehér & szürke - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#a8a19b
Márka:
Klups
Korcsoport:
Kismamáknak
Klups NEL Szív komód - fehér & szürke Egyedi színben és mintával megérkezett a Klups komód, amely illeszkedik a kiságyakhoz, s praktikusan tárolhatóak benne a kisbaba apróságai. Klups márkáról: Kiváló lengyel márka, amely több éves szaktudással rendelkezik a bababútorok gyártásában. Termékeik átfogó kínálatát biztonságos, környezetbarát, mégis elegáns formák jellemzik. Figyelem! Bútoraink készlethiány esetén előrendelhetőek. Ebben az esetben a várható beszerzési idő 2-6 hét, amelyről ügyfélszolgálatunk tájékoztat Téged! Természetesen ezt az időt próbáljuk lerövidíteni, hogy minél előbb kiszállíthassuk számodra a választott terméket!
Klups NEL Szív komód - fehér & szürke A komód 3 fiókkal lett kialakítva, amelybe kényelmesen belepakolhatunk. Pelenkázó feltéttellett ellátva, így praktikus is egyben.
Oldalán különleges szív alakú minta található, ami mégjobban feldobja a babaszobát. A pelenkázós időszak után is használhatjátok egyszerű komódként, így hosszan a gyerekszoba része lehet. A bútort lapra szerelve szállítjuk! A komód mérete: 80x90x74 cm Fiókok mélysége: 13 cm A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat. A bútort lapra szerelve szállítjuk.

Jelenlegi ára: 49 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése