2019. december 25., szerda

A Sakál napja (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 3 757 Ft

Új DVD. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Egy földalatti francia félkatonai szervezet merényletet tervez a francia elnök, Charles De Gaulle ellen, tiltakozásul az elnök algériai háborúban játszott szerepe miatt. A profi testőrség által kiemelten védett De Gaulle meggyilkolása lehetetlen feladatnak tűnik, de van egy profi bérgyilkos, aki ennek ellenére vállalja a munkát. A titokzatos "Sakál"-t senki nem látta még, igazi személyazonosságát senki nem ismeri.
A rendőrség informátorainak köszönhetően időben tudomást szerez a tervezett merényletről és az egyik legmegszállottabb nyomozót, Lebelt állítják rá az ügyre.
Versenyfutás kezdődik az idővel. Miközben Lebel lényegtelennek tűnő, apró nyomok segítségével próbálja megfejteni, mire készül a Sakál és kit is üldöznek egyáltalán, addig a gyilkos szokásos precizitásával tervezi a rajtaütés pillanatát.
Fred Zinnemann klasszikus politikai thrillere hűen követi Frederick Forsyth sikerregényének dramaturgiáját. Egyedi vágási módszerének köszönhetően a film az első pillanattól az utolsóig feszített tempójú és feszültséggel teli. Igazi klasszikus!

Jelenlegi ára: 3 757 Ft
Az aukció vége: 2020-01-15 00:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése