2019. augusztus 30., péntek

HTC U11 64GB Dual Sim Black EU - Jelenlegi ára: 116 060 Ft

HTC U11 64GB Dual
 
 
HTC U11 DUAL SIM 
Képernyő: 5. 5 "
Qualcomm Snapdragon 835 (4 mag, 2, 45 GHz + 4 mag 1, 9 GHz)
Belső memória: 64 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 7. 1 Nugát
A kamera: 16. 0 Mpix - első, 12. 0 Mpix - hátsó
Akkumulátor: lítium-ion 3000 mAh
 
 
 
AZ ÚJ HTC U11 
 
 
A HTC U11 mobiltelefon tökéletes társa lehet a mindennapi életben. A Készülék egy 5. 5 inch-es QHD kijelzővel lett felszerelve, melyenek felbontása 2560×1440 pixel, így mindig tűéles képet biztosít számunkra. Az U11 modell Android 7. 1 Nougat operációs rendszerrel üzemel, amit egy nyolcmagos Qualcomm 835 processzor futtat.  
 
 
 
SZIMMETRIKUSAN VÉKONY MINDEN SZÖGBEN
 
 
Az optikai spektrumú hibrid rétegtechnológiával készült ? folyékony" üvegfelület lenyűgöző hatást kelt. Ezzel a technológiával nagymértékben fénytörő ásványi anyagokat rétegeztünk a telefon hátlapjára, amely így lebilincselően élénk, új színhatásokat kelt, más színben tükrözve vissza a fényt minden mozdulatkor.  
 
 
 
HITELES SZÍNEK ÉS TISZTA, TISZTA KÉP
 
 
 A HTC U11  5, 5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, melynek célja, hogy hűen tükrözze a képet.  A legjobb Super LCD5 kijelzővel és az autentikus színvisszaadással tiszta látási élményt nyújt.  A képernyő nem vágja le vagy torzítja a képet a szélein.
 
 
 
 SNAPDRAGON 835 PROCESSZOR
 
 
A HTC U11 a Qualcomm Snapdragon 835 mobil platformon működik, és az első processzort 10 nanométeres processzorban kínálja.  Ez lélegzetelállító grafikát, kivételes érzékenységet, kiváló teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot jelent.  Akár 25% -kal egyenletesebb grafikát kaphat, mint a HTC 10 készüléknél, 35% -kal hatékonyabb videolejátszást vagy 3 órával hosszabb akkumulátor élettartamot.  A processzor lehetővé teszi a zenelejátszás idejének 30% -os növekedését, és akár 43% -kal hosszabb hálózati böngészési időt is az LTE technológián keresztül.  Mindegyik HTC U11 ugyanolyan teljesítményt nyújt, függetlenül a kapcsolat technológiájától, a mobiladatoktól és az operátortól.
 
 
 
EDGE SENSE
 
 
A HTC U11 vízállósága a kényelmes Edge Sense technológiával kombinálva azt jelenti, hogy bármilyen időben fotózhatsz. Amikor a képernyő nem lenne használható ? például esőben ?, az Edge Sense segítségével továbbra is könnyedén készíthetsz képeket.    
 
 
 
 
ESŐ, NAP VAGY FAGY
 
 
A HTC U11 vízállósága a rendkívül hasznos Edge Sense technológiával kombinálva szenzációs fotókat készít az időjárástól függetlenül.  A HTC U11 okostelefon IP67 védettségi fokkal rendelkezik, és ellenáll a pornak, a fröccsenésnek és az akár 1 méter viznek 30 percen keresztül.
A téli hónapokban, az Edge Sense-nek köszönhetően könnyedén használhatja a telefont kesztyűs kézzel is.
 
 
 
HATÉKONYABB BOOMSOUND
 
 
A készülék hangszóró felépítését javították, így hangosabb és jobb dinamikai tartományú lett. Ezenkívül a magassugárzó egy hangkamrát kapott, ami miatt a magas és közepes hangok részletgazdagabban szólnak. A mélysugárzó hangszórója cserélve lett, és javították a mágneses kör felépítését ? az eredmény egy hangosabb, tisztább és érzékelhetően mélyebb basszus lett. Mindebből pedig egy természetes, rendkívül részletgazdag hangzás épült fel.
 
 
 
ULTRA-GYORS AUTOFÓKUSZ HTC U11
 
 
 
Nagyszerű hír a fotósok számára.  A HTC U11 ugyanazt a teljes érzékelő technológiát használja az autofókuszhoz, amely a legjobb DSLR kamerákban található.  Általában csak néhány szenzort használnak a fókuszálásra, de az új ultraibolya autofókusszal az összes képpontot használják az automatikus fókuszáláshoz.  A fejlett hardverek és szoftverek kombinálásával a HTC U11 lehetővé teszi, hogy az objektumot gyorsan és pontosan bemérje, függetlenül annak helyétől.  Alkalmas mozgó tárgyak fotózásához, vagy élő felvételekhez akár gyenge megvilágításban is.
 
 
 
MEGBÍZHATÓ STABILIZÁCIÓS RENDSZER
 
 
A HTC U11 egyedülálló optikai és elektronikus stabilitási rendszere biztosítja a képek stabilitását és élességét, még akkor is, ha a keze remeg.  Az új elülső kamera 16MP felbontást és UltraPixel érzékenységet kombinál éjjel-nappal.  Ugyanazt a nagy teljesítményű HDR erősítést és zajcsökkentést használja, mint a fő kamera.  Nézze meg a selfie-t az új HTC U11 kamerával.
 
 
 
JÁTSSZA LE EMLÉKEIT
 
 
A négy mikrofonok optimálisan elhelyezkedése és a többirányú Acoustic Focus technológiának köszönhetően, a HTC U11 biztosítja a legjobb minőségű felvételt 3D-ben.  A HTC mikrofonok együtt dolgoznak, hogy minden irányból hangot rögzítsenek, így a zoomolás során bizonyos hangokat erősíthet egy adott helyen.
 
 
 
TAPASZTALJA MEG A LEGÉLÉNKEBB ÉS LEGTELJESEBB VIDEOKÉPESSÉGET
 
 
Több éves munka után a HTC büszkén mutatja be a Temporal Noise Reduction technológiát, amely a legtisztább 4K-s videókat készíti.  Az összes információ elemzésével a HTC U11 eltávolítja a nem kívánt elektronikus zajokat a lehető legjobb képminőség érdekében.
 
 

Jelenlegi ára: 116 060 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése