2019. július 29., hétfő

Epson L365 Nyomtató - Jelenlegi ára: 26 500 Ft

Gyártó: Epson 
Modell:  L365 (C11CE54401) 
Leírás:  
Az Epson L365 ideális a jó minőségű és ultra alacsony költségű nyomtatást, szkennelést és másolást, valamint Wi-Fi funkciókat kereső kisebb és otthoni irodák számára. A nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően a felhasználók több oldalt tudnak kinyomtatni alacsonyabb költséggel.  
Az egyszerű telepítés segítségével azonnal elkezdhetők a feladatok, ezzel pedig maximalizálható a hatékonyság és elkerülhető az állásidő. A Micro Piezo-technológiának és az akár 9, 2 oldal/perc ISO nyomtatási sebességnek segítségével gyorsan készíthetők kiváló és állandó minőségű nyomatok.  
Az L365 nyomtatóhoz négy színes Epson tintatartályt (cián, sárga, magenta,  fekete) és két extra fekete tintatartályt mellékelünk, így minden szükséges dolgot megtalál a dobozban. A felhasználók 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldalt nyomtathatnak az induló tintakészlettel, így sokkal később kell új tintát vásárolni.  
Az L365 telepítése egyszerű és problémamentes, így azonnal elkezdhet dolgozni vele. A Wi-Fi kompatibilitás és az Epson Connect4 megkönnyíti a nyomtatást az okostelefon(ok)ról vagy táblagépekről. A multi-copy funkció lehetővé teszi, hogy időt megtakarítva, egy oldalt gyorsan, akár 20-szor is lemásoljon egyetlen menetben. Az 1200 dpi felbontású szkennerrel pedig kiváló minőség fényképek és dokumentumok készíthetők. Amikor eljön a tinta utántöltésének ideje, a gyors töltési technológiának köszönhetően ez a feladat egyszerű és gyors, ami csökkenti az állásidőt. Az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését.  
A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartályrendszere megbízható színesnyomtatást garantál, a tintaújratöltés problémamentes és egyszerű. Az L365 nyomtatóhoz egyéves vagy 30 000 oldalas gyártói jótállást biztosítunk.  
Tulajdonságok:  
Ultra alacsony költségű nyomtatás, másolás és szkennelés
Beépített ultra nagy kapacitású tintatartály
Két évre elegendő tinta
12 000 oldal fekete-fehérben és 6500 oldal színesben
Biztos üzemeltetés
Az Epson 12 hónapos vagy 30 000 oldalas jótállásával
Felhasználóba rát
Problémamentes működés, egyszerű beállítás és karbantartás
Rugalmas
Wi-Fi kapcsolat és egyszerű mobil nyomtatás


Jelenlegi ára: 26 500 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 16:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése