2018. június 25., hétfő

Sleep Styler hajcsavaró készlet - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

Sleep Styler hajcsavaró készlet
Ébredjen gyönyörű hajjal minden nap!
A Sleep Styler egyedülálló technológiája kifejezetten azért lett kifejlesztve, hogy Ön reggelente időt spóroljon a frizurája elkészítése során!
 
A felmérések szerint egy nő átlagosan 45 percet tölt el a frizurája elkészítésével reggelenként. Mostantól ez az idő maximum 5 percet vesz igénybe, és az eredmény gyönyörű, divatos és könnyed!
Egyszerűen csavarja be a nedves haját lefekvés előtt a forradalmi Sleep Styler csavarókkal, majd reggel szedje ki! Nem kell attól tartania, hogy a haja nem szárad meg, hiszen a szabadalmaztatott ulrasoft anyag a nedvességet beszívja a hajából, így az ötször gyorsabban megszárad, mint egy hagyományos hajcsavaróval.
Esetleg attól tart, hogy az alvás kényelmetlen lesz? Mivel a hajcsavarók lézervágott memóriahabbal vannak töltve, minden egyes darab olyan, mint egy-egy kényelmes párna!
Persze nem muszáj aludni bennük! Ha egy esti buliba készül, elegendő pár órával előtte a hajat becsavarni, és mire elkészül a fürdéssel, öltözködéssel, sminkkel, már kész is a csodás frizurája!
A tisztítása is rendkívül egyszerű! Csak vegyük ki a memóriahabot, és az ultrasoft borítást kimoshatjuk, akár kézzel, akár mosógépben is!
Vessen véget az elektromos hajformázók roncsoló hatásának, és meg fogja tapasztalni, hogy a haja hosszabb távon meghálája a Sleep Styler hajcsavarókat!
A haja lágyabbá, ragyogóbbá fog válni, ha a forró eszközöket lecseréli a kíméletes Sleep Stylerre!
Tulajdonságok:
- nagy nedvszívóképességű anyag a gyors száradásért
- ultrasoft anyag
- nem károsítja a hajt, mint a forró elektromos hajformázók
- könnyű tisztíthatóság
- tökéletes hullámos hajfürtök


Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 22:26 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése