2017. június 30., péntek

NUMAN Banana Plug, prémium banándugó, 24 karátos arannyal aranyozott, 4 mm? - Jelenlegi ára: 5 690 Ft


NUMAN Banana Plug, prémium banándugó, 24 karátos arannyal aranyozott, 4 mm?
Termékkód: 10030982
A minőségi hangfal technika teljes erejének kihasználására a jelek egész útja alkalmas kell, hogy legyen a problémamentes és zavartalan jelátvitelre a HiFi és házimozi esetében. A csupasz kábel gyakori csatlakoztatással és lekapcsolása gyakran széttöredezett végekhez vezet, amely nem ritkán minőségcsökkenést és torzulást eredményez. A prémium NUMAN Banana Plug banándugók a biztonságos audio csatlakozásra szolgálnak, hangkompromisszumok nélkül. 24 karátos aranyozásukkal kényelmes és minőségi interface-t teremtenek a hangfal és az erősítő között. Elasztikus rugós érintkezők tartósan biztonságos tartást kínálnak a megfelelő banánaljzatokban. Könnyedén felszerelhetjük csupasz hangfalkábelre, és ideális csatlakozók további banándugókhoz.
Fő jellemzők:
Minőségi 24 karátos aranyozás a zavartalan jelátvitelhez Tartósan rugalmas rugós érintkezők, a hosszantartó tartásért Szilárd rögzítőcsavarok legfeljebb 4 mm? átmérőjű kábelekhez Alkalmas további csatlakozásnak további banándugókhoz Műszaki paraméterek:
Alkalmas banánaljzatos hangfalakhoz és erősítőkhöz Jobb/bal színjelölés fekete és piros körökkel Kivitelezés: eloxált Anyag: fém 24 karátos aranyozású érintkezőkkel Küldemény tartalma:
1 x NUMAN Premium banándugó pár Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket használati útmutató nélkül küldjük. Termék méretei:
Kábel metszete: 4 mm? Tartó tokjának átmérője: 1, 1 cm (? ) Pin hosszága: 1, 9 cm Teljes hosszúság: 4, 7 cm Tömeg: kb. 19 g dugónként
Képek:


Jelenlegi ára: 5 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése