2015. augusztus 26., szerda

Amerikai fényképezőgép, RETRO - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képeken látható fényképezőgép, nagynéni hagyatékából, aki azEgyesült Államokból költözött haza a kilencvenes években. Azt hogy működik e nem tudom, de aki ért hozzá biztos kideríti.
A vásárlást, illetve az aukció lezárását követően Ön egy automatikus email-ben megkapja az elérhetőségeimet, az utalással kapcsolatos információkat, mely a vásárláshoz és a kommunikációhoz szükséges információkat tartalmazza.
Az emailt a Vatera rendszere küldi a vásárlást követő 15 percen belül.
Termékeimet a Magyar Posta szállítja házhoz!
A biztos célba érés érdekében kizárólag csak ajánlottan postázok.  A postai díj ajánlottan 345 Ft, a csomag 1115 Ft.   A postai díjak a 2012-es postai díjak alapján vannak megszabva. Sima levélként és utánvéttel semmi esetre sem postázok!
Bútor vásárlása esetén tudok segíteni a szállításban (60Ft/km).
Személyes átv�! �tel Pápán lehetséges.
FIGYELEM!
Kérem, a termék megnyerése után 3 nap alatt vegye fel velem a kapcsolatot, amiben feltüntetni, hogy hogyan szeretné átvenni a megnyert terméket. Az adás-vétel rendezésére 8 napot adok. Ha ez nem történik meg, a 8. nap után negatív értékelést adok.
Ha úgy érzi, hogy nem tud eleget tenni a fent említett feltételeknek, kérem, ne döntsön a licitálás illetve a vásárlás mellett! Megértését köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2015-09-16 20:41 . Amerikai fényképezőgép, RETRO - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése